طرز پخت غذا های خوشمزه محلی

طرز تهیه آش جو دوغ محلی

مواد لازم:

سبزی آش: نیم کیلو گرم بلغور جو:300 گرم عدس و لوبیا پخته شده هر کدام:200گرم دوغ تازه:2 کیلو گرم پیاز:2 عدد متوسط سیر:5 حبه نمک,ادویه,فلفل,و روغن:به میزان نیاز

ابتدا بلغور جو را شسته و با مقداری آب روی حرارت میگذاریم پس از مدتی سبزی آشمون را بهش اضافه میکنیم بعد عدس و لوبیای پخته شده را به آن می افزاییم و میذاریم تا خوب جوش بیاید و پخته شه سپس پیازاها و سیرمون را خرد کرده با روغن تفت میدیم نمک و فلفل را به میزان میزنیم شما می تونین به اونا مقداری نعنا خشک اضافه کنید بعد این مواد را به بقیه اضافه کرده به اون نمک را اضافه میکنیم مدتی صبر می کنیم اونوقت دوغ را کم کم به اون اضافه کرده و هم میزنیم بعد از مدتی حدود 15 تا 20 دقیقه آش پخته شده و آماده میل کردن است.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا

مواد لازم: شیر 1 پیمانه خمیر مایه یا بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری روغن مایع نصف پیمانه آرد در حدود 3 تا 5 پیمانه روش تهیه: خمیر مایه را در شیر حل کرده و روغن را به آن اضافه میکنیم و به تدریج آرد را به آن اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد و زیاد هم خشک نباشد.خمیر را به خوبی ورز داده آن را درون ظرفی میگذاریم و رویش را میپوشانیم و حدود نیم ساعت صبر میکنیم تا ور بیاید(پف کند و بالا بیاید)توجه کنید این مواد برای درست کردن خکیر برای 2 نان کافی است.بعد میتوان نان را در ظرف پهن کرده و مواد را روی آن قرار دهید و داخل فر بگذارید.

 

طرز تهیه یک پیتزا خوشمزه

من در این وب طرز تهیه خمیر و نان پیتزا را واستون گفتم فقط می مونه موادی که روی خودش میریزیم که اونم واستون میگم. این مواد چند تا هستن که هرکدوم را واستون میگم که واسه 3 تا 4 تاپیتزا استفاده میشه. 1-کالباس یا سوسیس رنده شده(حدود 500 گرم) 2-پنیر پیتزا رنده شده(1 بسته آماده) 3-فلفل دلمه ای خرد کرده (3 تا 4 عدد) 4-قارچ خرد کرده(به مقدار دلخواه حدود 100گرم) 5-گوشت چرخ شده و تفت داده شده 6-روغن مایع به مقدار لازم ابتدا مقداری گوشت چرخ شده را با مقداری پیاز تفت داده بعد به آنها نمک,ادویه و فلفل را اضافه کنید بهتره برای بهتر شدن طعم و رنگش به اون مقدار 2 قاشق رب گوجه اضافه کنید. کالباس یا سوسیس رنده شده را با پنیر رنده شده مخلوط کنید برای بهتر شدن جلوه و کش آوردن پنیر هنگام بریده و مصرف. خمیر را گرد کرده درون ظرف خود میگذاریم یادتون نره ته ظرفو چرب کنید بعد ماد را به دلخواه و با سلیقه خودتون روی خمیر بریزید و در فر بذارین زمانی که دیدید پنیر خوب آب شده و نون برشته شده اون را از فر در بیارین.

/ 0 نظر / 13 بازدید